Zielsheling traject.

Het zielsheling traject is voornamelijk voor mensen die al aardig op weg zijn op hun spirituele pad en die bewuster zijn van hun gezondheid en hun balans en die het liefst een volgende stap willen maken in hun groei naar hun ontwaking, bewustwording en ascensie groei, het hervinden van je ware zelf.

De doelen die je wilt bereiken met zielsheling zijn vaak anders dan andere doelstellingen en alles draait hierbij om bewustzijn en bewustwording.
Je heelt vaak eerst door het reguliere traject, sla dat ook vooral niet over en bezoek altijd een arts om je klachten te laten beoordelen.

De meeste klanten hebben al een heel traject in de reguliere zorg van ondezoeken tot (psycho)therapie achter de rug om zo de stukken van pijn al wat te helpen helen en om weer enigzins normaal en in balans hun leven te leven.

Maar dan is er nog die diepere laag, waarvan je voelt dat die er zit maar er niet 'bij' kunt. De laag die vaak niet in de reguliere zorg aangeraakt wordt, maar vaak wél een kernoorzaak is van klachten. Het is op deze laag dat ik werk en zo wil ik jou helpen naar diepe heling maar enkel indien je bereid bent die diepere laag te willen aangaan.

Ik help je op een integere wijze met het uitlijnen met je ware zelf. Om jezelf te leren dragen, en je te helpen groeien door het helen van oude en/of karmische patronen, ontstaan in dit leven en je vorige levens.
We werken ook aan herstel van de verbindingen met je gidsen en je persoonlijke relaties op Aarde. Zo zal er meer balans en harmonie ontstaan in jou en zal jouw zielspad steeds duidelijker worden.

Maar zielsheling ontstaat alleen wanneer je ook bereid bent je te focussen op de lessen geleerd vanuit incarnatie en je verleden in dit leven. Wat spiegelt het leven jou keer op keer? Wat is de rode draad in jouw leven(s)?
Wil je met een open blik kijken naar oorzaken en verbanden maar je ook bewust worden van je eigen houding en aandeel in situaties?
Ben je bereid aandacht te geven aan je zielslessen, je diepe gevoelens, overtuigingen en inzichten?
Kun je zien dat bepaalde patronen die eigenlijk nog steeds in dit leven en vanuit vorige levens terugkomen, steeds weer een impact hebben in hedendaagse situaties?

Om die diepere zielsheling te bereiken zijn er meerdere sessies nodig, soms kun je kortdurend een verergering van klachten ervaren omdat er iets diep in jou 'aangeraakt' is en 'er mag zijn' daardoor kun je tijdelijk wat emotioneler zijn en dit is normaal en onderdeel van het proces waar je in zit.
De sessies hebben dan ook een interval van minimaal 3 weken omdat een sessie lang doorwerkt en je tijd nodig hebt voor zelfreflectie en integratie na elke nieuwe sessie.

Alle zielsheling sessies zijn holistisch, dat wil zeggen dat ik jou zie en hoor met alles wat er speelt in je leven en alles wat er leeft in jou. De 'hele mens visie'.
Je krijgt ook huiswerkoefeningen mee die je zullen helpen aan meer inzicht, meer zelfvertrouwen, zelfliefde, het doorbreken van oude patronen of overtuigingen. Deze opdrachten helpen je om jouw nieuwe verkregen inzichten te verankeren.