Hier vind je wat uitgebreidere informatie over de unieke werkwijze van deze praktijk en de diverse 'tools'.

Werkwijze:

Hier wordt gewerk 'in het moment', met wat zich op dat moment aandient. Je krijgt dus niet altijd wat je 'wilt' maar wél wat je nodig hebt.
Vooraf valt dus ook niet precies te zeggen hoelang een sessie ongeveer zal duren. Gemiddeld is dit 1,5 à 2 uur per sessie. Trek kleding aan die gemakkelijk zit en waar jij je prettig in voelt.

Door te werken in het moment is ook vooraf niet altijd te zeggen welke tools ingezet worden, ik zal met jou overleggen over een methode, vragen of ik je wel of niet mag aanraken. Uiteraard mag je het altijd aangeven wanneer iets niet prettig is.

Mocht je interesse hebben in deze unieke manier van werken met diepgaande en duurzame resultaten, vraag dan gerust een gratis kennismakingsgesprek aan. Gebruik daarvoor de groene button onderaan deze pagina.

Betalingen uitsluitend digitaal, per PIN (via mobiele pinapparaat) of via digitaal betaalverzoek.


Professionele coaching vanuit (harts)verbinding.
- Samen op zoek naar de kernoorzaak van het probleem om het blijvend op te lossen.
- Terug naar je essentie, wie jij ten diepste bent. Leren wat zelfliefde en goed voor jezelf zorgen is.
- Werken aan de basis. Zonder stevig fundament kun je niet bouwen aan je gevoel van heelheid.
- Het is zó belangrijk dat jij je gezien en gehoord voelt. Je hebt mijn volle aandacht.
- In mijn sessies laat ik mij leiden door mijn intuïtie en intuïtie is het kompas van de ziel.
- Ik combineer energetisch werk, het kristalbed, de Urimcode stoel en professionele coaching.
- Je bent in goede handen.

Meer vitaliteit = meer levenskwaliteit
Na ruim vijfentwintig jaar als verpleegkundige te hebben gewerkt heb ik zóveel gezien waar niet echt een diepgaande en blijvende oplossing voor was (vaak 'pappen en nathouden') dat ik op zoek ben gegaan naar een andere manier om mensen te helpen hun vitaliteit en levenskwaliteit te verhogen.

Holistische visie en integrale aanpak
Die andere manier heb ik gevonden in de integrale aanpak die ik leerde tijdens de post HBO register opleiding tot integraal leefstijl & vitaliteitscoach bij MARK academy.
Ik werk integraal wat wil zeggen dat ik niet alleen kijk naar voeding, beweging en gedragsverandering, maar holistisch. Ik kijk naar jou als mens in jouw totaliteit, met alles wat er speelt in je leven en alles wat er leeft in jou: zoals je gezin, werk, sociale omgeving, verleden, voeding, beweging, zelfbeeld, gedachtes, overtuigingen enz. Dit sluit helemaal aan bij mijn holistische visie op ziekte en gezondheid. Leefstijlcoaching krijgt steeds meer aandacht, en terecht, maar het is slechts één onderdeel van integrale coaching.


Healing: werk wat ik doe met passie en compassie.

Nieuw: Kristalbed healings

Het kristalbed is een krachtig energetisch hulpmiddel, met 7 gekleurde en perfect geslepen heldere kristallen, dat werkt op je 7 chakra’s en deze helpt in balans te brengen. Het kristalbed is afkomstig uit de Casa Dom Ignatio in Brazilië. Het is energetisch verbonden met de enorm hoge en liefdevolle energie van de Casa Dom Ignatio. Dit is één van de krachtplaatsen in de wereld met een uitzonderlijk hoge energetische trilling. Er gebeuren hier veel onverklaarbare genezingen. (zie ervaringsverhalen of blog-en-nieuws.)  

Ik heb de toestemming gekregen om met het kristalbed te werken en voel mij intens dankbaar dat ik mag samenwerken met deze hoge en liefdevolle energieën van de Casa Dom Ignatio. Ook wel de ‘Goddelijke’ helpers van de Casa genoemd. Ik ben hierin slechts een instrument, een soort doorgeefluik voor ‘Goddelijke’ energie, pure, zachte en liefdevolle energie.

De kracht van zacht ♥

Terwijl je (altijd aangekleed) onder het kristalframe ligt, zit ik naast je en werk intuïtief met twee energetisch krachtig geladen kristallen die ik in mijn handen houdt. Ik word hierin geleid en weet vooraf nooit hoelang het duurt en wat er gebeuren zal. Weet dat het pure hoge energie is die door mij heen vloeit, dat je altijd veilig bent en het jou geeft wat je op dat moment nodig hebt. Dit kan soms iets totaal anders zijn dan je verwacht of denkt nodig te hebben.

Voor mensen die niet mobiel zijn en voelen dat ze een sessie nodig hebben, is er de mogelijkheid dat ik met het kristalbed aan huis kom voor een Kristalbed Healing sessie. Het is bijna overal te plaatsen indien er in het gebouw een lift is of gelijkvloers.

Wil je hier meer informatie over of een afspraak maken? Mail: annemieke@ziels-coach.nl


Nieuw: Urim code healings

De Urim Code is een energetische stoel (www.ur-codes.nl) waarin moeiteloos snelle transformaties kunnen plaatsvinden. Je kunt gericht ‘opdrachten’ geven aan deze energetische stoel. Door erin plaats te nemen zet je jezelf in een krachtig energetisch veld van liefdevolle universele helende energie. Verstoringen kunnen daarmee gecorrigeerd worden, vaak geeft het ook bewustwordingen waardoor gedrag of overtuigingen ineens in een ander licht komen te staan. De ervaringen zijn opmerkelijk. (Zie ook de pagina met ervaringsverhalen.)
De sessies worden vaak gecombineerd met lichttaal wat een enorm versterkende uitwerking heeft op je hele ‘zijn’.

De Lichtmatrix van de Urim-Code, een matrix van Levend Licht, bewerkstelligt dat dit bewustzijn veel beter kan functionerenen. Weer de verbinding kan maken met je goddelijke blauwdruk, de plek waar je volledig HEEL en in EENHEID bent. Je kunt in de Urim-Code met volledige aandacht dit intelligente bewustzijn specifieke opdrachten geven. Hierdoor kan op een moeiteloze manier genezing en herstel plaatsvinden door het reorganiserend vermogen van de cellen en de nieuwe genen die worden aangemaakt. Dan weten we weer wie we zijn; waarlijke scheppers.
In een gezond lichaam communiceren de cellen met elkaar, ziekte is een verstoring in de communicatie tussen de cellen. De oorzaak ligt vaak in diepgaande stress ervaringen, oude trauma’s, belastende bewuste en onbewuste gedachtepatronen en gevoelens, kortom overtuigingen en herinneringen die ons geen goed doen. De energetisch werkende stoel, Urim-Code, kan gezien worden als een unieke nieuwe methode voor zelfheling en is een gift voor deze tijd. “Het getal is alles, de basis van elke schepping” verklaarden de leraren vroeger al in de school van Pythagoras. Getallenmystiek kennen we uit oude hoogstaande culturen. Getalsymboliek: de sleutel tot een transformerend proces.
Urim-Code
De Urim-Code is een energetische stoel met een sterk werkende Licht-matrix. Deze Stoel kan je helpen om je gezondheid en welzijn te herstellen door energetische blokkades op te heffen en inzicht te verschaffen in vaak oude belastende patronen op fysiek en ziel niveau. Ook wordt je zelfhelend vermogen geactiveerd. In een gezond lichaam communiceren alle cellen met elkaar. In de rugleuning en de armleuningen bevinden zich getalsymbolieken, onzichtbaar weggewerkt en onder je handen liggen 2 kristallen. Samen vormen de getalsymbolieken en de kristallen de Licht-Matrix, een elektromagnetisch veld van “Levend Licht” dat verzegeld en geactiveerd is door Monique Timmers.
Bron: https://www.ur-codes.nl/urim-code/


Trance Healing

Wat is Trance Healing: Een diepgaande healing door universele energie. Normaal ben ik een soort van 'doorgeefluik' voor deze universele energie (dit is een helende energie met een hoge trilling). Bij trance healing ben ik geen doorgeefluik maar creëer ik door mijn staat van bewustzijn te veranderen een energieveld waarin de universele energie niet door mij heen, maar rechtstreeks op de persoon werkt waar de healing voor bedoeld is. De healing is hierdoor diepgaander, want wanneer ik een mindere dag heb, kan ik als 'doorgeefluik' ook minder universele energie doorgeven. Ik heb geen informatie nodig over klachten, ik bepaal niet waar de helende energie heen gaat. Dat bepaalt namelijk je 'hogere zelf'. Hierdoor krijg je altijd dát wat je op dat moment nodig hebt. Het meest bijzondere is dat er amper verschil is in effect of je wel of niet fysiek aanwezig bent in mijn praktijk. Het werkt 'op afstand' namelijk net zo goed. (zie: ervaringsverhalen)

Hoe gaat dit in mijn praktijk: Je zit ontspannen in een stoel naast of schuin tegenover mij. Je mag kiezen of ik mijn hand op jouw hand leg of je niet aanraak, jij bent hebt de regie hierover. Vervolgens spreekt je in stilte of hardop de intentie uit de trance healing te ontvangen. Je mag kiezen of je tijdens de healing je ogen sluit of niet. Je blijft altijd zelf volledig bewust en hebt altijd de controle over jezelf en hebt dus ook de keuze om op elk gewenst moment op te staan en weg te gaan mocht je dit willen (ik heb overigens nog niemand gehad die weg wilde☺).
Hoelang het duurt weet ik nooit van tevoren maar nooit langer dan een uur.
Wat kun je gewaar worden: Wat cliënten aangeven en ik zelf ervaren heb: omringd voelen door zachte liefdevolle energie, heel veilig voelen, een zachte 'aanraking' op de schouders of je kruin, sensaties van warmte, koude, tintelingen ergens op of in het lichaam, rust of juist een energie boost. Je kunt emotioneel worden, gaan lachen of je gewoon heel relaxed voelen en verder weinig ervaren. Alles is goed en er gebeurt dat wat nodig is.

Hoe gaat dit bij een healing op afstand: Het is niet veel anders. Zorg dat je een uurtje tijd hebt voor jezelf, en niet gestoord wordt. (Het duurt nooit langer dan een uur). Je zit ontspannen in een stoel of ligt lekker languit op de bank of in je bed. Vervolgens spreekt je in stilte of hardop de intentie uit de trance healing via Annemieke te ontvangen terwijl je een paar tellen je rechterhand op je hart legt. Je mag kiezen of je tijdens de healing je ogen sluit of niet, veel mensen vinden de ogen dicht houden prettiger. Verder blijf je zitten of liggen zolang dit voor jou goed voelt. Je blijft altijd zelf volledig bewust en hebt altijd de controle over jezelf en hebt dus ook de keuze om op elk gewenst moment op te staan en verder te gaan met wat je te doen hebt. Hoelang het duurt weet ik nooit van tevoren maar nooit langer dan een uur, dus volg gewoon je gevoel. Wanneer het voor jou genoeg is, dan is het dat ook.


Wat is nou energetisch werken?
Het is werken met universele energie en wordt ook wel healing genoemd. Hierbij ben jij zelf de healer en ik alleen een instrument, een soort katalysator, waardoor jouw zelf herstellend vermogen een boost krijgt. Geen enkel mens, dier of plant op aarde is geprogrammeerd op zelfvernietiging. Elk levend organisme wil vanuit een oeroude behoefte maar 1 ding: overleven en voortbestaan.


Als je op tijd luistert naar het fluisteren van je lichaam, hoeft het niet te gaan roepen.

Je lichaam geeft signalen.
Dit doet het om aan te geven dat iets jouw aandacht nodig heeft. Dat kan iets eenvoudigs zijn als vermoeidheid omdat je geen gezond slaappatroon hebt, of darmklachten omdat je je lichaam niet voedt maar vult of hoofdpijn door langdurige spanning en stress. Voor jou een signaal dat er iets aan de hand is waar je aandacht aan moet besteden. Ik help je graag beter luisteren naar de signalen die je lichaam geeft.
Ik ben getraind en ervaren in het geven van Quantum Touch® en Quantum Allergy® sessies. Als je wilt leer ik je hoe je deze techniek eenvoudige op jezelf of gezinsleden kunt toepassen.

Het is in te zetten bij:
- SOLK (Somatisch Onverklaarbare Langdurige Klachten, lichamelijke klachten waarvoor geen oorzaak gevonden kan worden)
- Bij (chronische) pijnklachten zoals hoofdpijn, buikpijn enz.
- Volwassenen/kinderen/jongeren die hooggevoelig zijn of veel onrust en angst ervaren.
- Angst voor spinnen, honden of andere dieren.
- Angst voor een spreekbeurt (kinderen/jongeren).
- Als je een (emotioneel) trauma hebt doorgemaakt.
- Moeite hebben met spreken in het openbaar.
- Nerveus zijn voor een (rij)examen of operatie.
- Je zelfherstellend vermogen ondersteunen voor/na een operatie.
- Weinig energie hebben.
- Je onzeker voelen.
- Slecht nee kunnen zeggen.
- 'Allergieën' voor sommige voedingsmiddelen, dieren, huisstof, hooikoorts of personen…
- Als je wel een boost kan gebruiken tijdens of na een langdurig ziektetraject van jezelf of een naaste.
- In een laatste levensfase, ik kom dan aan huis.

Alles is energie en de energie kan ook toegevoegd worden aan een aantal materialen. (zie ook de pagina met ervaringsverhalen)
Mensen, dieren, de natuur alles heeft zijn eigen energie (energie is trilling of trillingsfrequentie). Energie volgt aandacht. Dus afstand wordt ook overbrugd door de aandacht dáár te richten waar deze nodig is. Een behandeling op afstand is daardoor ook heel goed mogelijk.
Wat ook mogelijk is, is het 'energetisch opladen' van bijvoorbeeld stoffen zakdoeken ('toverdoekjes', ze werken bij kinderen, volwassenen en ook bij dieren), maar ook flessen bronwater enz. Ik kan dus energie toevoegen aan een aantal materialen. Het kan de energetische lading een tijdje vasthouden en geeft mooie resultaten. Een behandeling via een foto is ook mogelijk als je wat verder weg woont. Er is nog veel meer mogelijk, laat je verbazen door het resultaat. Voel je welkom met alles wat er speelt in je leven en alles wat er leeft in jou.


Liever zielscoach
De term leefstijlcoach of vitaliteitscoach dekt voor mij niet de lading van wat ik doe. Tja, ik weet eigenlijk niet eens een naam te geven aan het werk wat ik doe, maar ‘Zielscoach’ komt aardig in de buurt. Dit beschrijft eigenlijk het beste wat ik doe in mijn sessies.

Dit is mijn unieke werkwijze
En de resultaten zijn wonderlijk. Het is zo mooi om te merken hoe snel we in sessies tot de kern komen door alles, wat ik in de afgelopen jaren heb geleerd, te combineren.

Alsof alle puzzelstukjes dan op hun plaats vallen en het fundament weer zachtjesaan geheeld wordt.

Naar de kern
Ik help je graag op mijn unieke manier de kern van een probleem of klacht te ontdekken, de zwakke plek in je fundament. Zodat je hiermee aan de slag kan om het blijvend op te lossen in plaats van pappen en nat houden. Bouwen aan je gezondheid.

Vleugels
In alle oprechtheid, zonder mezelf op de borst te willen kloppen: hier ben ik goed in, dit voelt voor mij als de ultieme job. Dit werk voelt niet als werk, ik doe het met hart en ziel.
Het geeft mij vleugels.

Ik streef naar een goede samenwerking met artsen en overige reguliere zorg. Zo zal je ook altijd met je arts moeten overleggen over je medicatie als klachten afnemen en je denkt minder medicatie nodig te hebben. Ook vind ik het belangrijk dat je klacht al (in het verleden) beoordeeld is door een arts, ik ben geen arts.

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met me op via de groene button onderaan de pagina.

Ook dieren zijn hier in goede handen:

Naast het werken met mensen werk ik ook heel graag met dieren.
Ze hebben geen oordeel over wat ik doe en weten van nature dat ze in goede handen zijn. Ze zijn hierdoor vaak prima energetisch te behandelen en soms mag ik ook een boodschap doorgeven aan het baasje.

Dieren zijn vaak een spiegel voor hun baasjes. In het belang van het dier is het het beste om te behandelen in de eigen omgeving. Dieren behandel ik daarom aan huis.

Ook voor dieren: Energie volgt aandacht. Dus afstand wordt ook overbrugd door je aandacht dáár te richten waar deze nodig is. Een behandeling op afstand is daardoor ook heel goed mogelijk.


Een geschrokken vogeltje gaf ik eens Quantum Touch toen onze kat hem flink had laten schrikken.

Een geschrokken vogeltje gaf ik eens Quantum Touch toen onze kat hem flink had laten schrikken. Foto 2018 © Annemieke Parren