Tools: de juiste 'sleutel' voor ieder 'slot' Met dank aan: https://unsplash.com/@zibik voor deze foto

De 9 belangrijkste ‘tools’ die ik gebruik:

1
Holistische coaching, diepgaand en duurzaam resultaat:

Dit kan zowel online als in mijn praktijk, ook wel integrale coaching genoemd met diepgaande en duurzame resultaten. Coaching op alle vlakken van het mens zijn met behulp van onderstaand model.
(fysiek, emoties, mentaal, spiritueel, bewustzijn, verbinding met jezelf, motivatie). Kortom de hele mens, diens verleden en sociale omgeving.
Ik gebruik daarbij diverse technieken zoals:
- Levend coachmodel
- RET, Rationeel-Emotieve gedrags Therapie
- EFT, Emotional Freedom Technique
- Meditatie en visualisatie oefeningen etc.

markmodel


2
Innerlijk kind sessies

Ieder mens heeft wel één of meerdere 'beren in zijn kelder', je weet wel, van die akelige gebeurtenissen die je pijn of verdriet deden en die je liever opgesloten houdt. Goed verborgen voor de buitenwereld en je eigen emotielaag.

Als jij je veilig genoeg voelt gaan we samen jouw kelder verkennen. Als je de moed hebt om door het raampje van die kelderdeur te gluren zit daar helemaal geen 'beer' maar een gekwetste jongere versie van jezelf die maar één ding wil: gehoord en gezien worden, mogen vertellen hoe akelig het was en waarbij de emoties er ook mogen zijn.

Deze dialoog tussen je volwassen 'ik' en je jongere 'ik' geeft vaak een diepe heling van die oude pijn.

3
Quantum Touch en Reset techniek met behulp van Quantum Allergy

Ik ben getraind en ervaren in het geven van Quantum Touch® en Quantum Allergy® sessies. Als je wilt leer ik je hoe je deze techniek eenvoudige op jezelf of gezinsleden kunt toepassen.

Bij Quantum Allergy zijn allerlei verstoringen op een eenvoudig manier te 'resetten'. We brengen daarmee de (te heftige) reactie van het lichaam op stoffen, situaties of personen terug naar 'normaalwaarden'.

Quantum Touch is ook goed mogelijk op afstand, want energie volgt aandacht.

4
De Urim code stoel

Een energetische stoel (www.ur-codes.nl) waarin moeiteloos snelle transformaties kunnen plaatsvinden. Je kunt gericht ‘opdrachten’ geven aan deze energetische stoel.

Door erin plaats te nemen zet je jezelf in een krachtig energetisch veld van liefdevolle universele helende energie. Verstoringen kunnen daarmee gecorrigeerd worden, vaak geeft het ook bewustwordingen waardoor gedrag of overtuigingen ineens in een ander licht komen te staan.

De sessies worden regelmatig gecombineerd met lichttaal wat een enorm versterkende en diepgaande uitwerking heeft op je hele ‘zijn’.

De ervaringen zijn opmerkelijk. (Zie ook de pagina met ervaringsverhalen.)5
Het Kristalbed

Dit is een frame met 7 hoogenergetische geslepen heldere vogelkristallen met kleurfilters in de kleuren van de chakra’s.

Dit kristalbed is afkomstig van een krachtplaats in Brazilië ‘de Casa Dom Ignatio’. Het is energetisch verbonden met de hoge zuivere energie van deze krachtplaats en met de lichtwereld. Het is als bronenergie die door de kristallen heen werkt op je fysieke lichaam en lichtlichamen (auralagen), die ieder mens heeft.

Je zelfhelende vermogens worden geactiveerd en je ontvangt in één sessie altijd dat wat je nodig hebt door middel van deze combinatie van kleurtherapie, bronenergie en geluidstherapie met behulp van speciale muziek of frequentie tonen.

Je ligt aangekleed op een massagebank onder dit frame waarbij de kristallen afgesteld worden op je 7 chakra’s. Een sessie kan ongeveer 20 tot 60 minuten duren.

De sessies worden regelmatig gecombineerd met lichttaal wat een enorm versterkende en diepgaande uitwerking heeft op je hele ‘zijn’.


6
Lichttaal

Deze taal is niet een gewone buitenlandse taal zoals wij die kennen maar een multidimensionele 'universele' taal. Het bevat een hoog energetische trilling. Je begrijpt lichttaal alleen met je onderbewustzijn, niet met je hoofd maar enkel met je hart.

Het raakt vaak aan hele diepe oude lagen in je 'zijn' en je kunt dan ook lichamelijke of emotionele reacties voelen op deze krachtige lichttaal. Het werkt direct op de kernoorzaak van klachten die je ervaart, trilt deze als het ware los omdat geluid een trillingsfrequentie heeft.

Lichttaal is er in vele vormen en klanken, ik mag de lichttaal van de Elohim doorgeven, die door mij heen komt. Ik word hierin geleid en mag dit ‘doorgegeven’ zowel in woord als in gebaren/bewegingen die ik met mijn handen maak boven en soms op je lichaam (aanraking gebeurt enkel met jouw toestemming).

7
Trance healing

Een krachtige healing techniek, deze is ook heel goed mogelijk ‘op afstand’, hiervoor hoef je dus niet in mijn praktijk aanwezig te zijn, het resultaat is hetzelfde want energie volgt aandacht.

8
Etherische olie

Waar nodig gebruik ik etherische olie van 'de Levensboom' om ondersteuning te bieden bij bepaalde klachten.


9
Readings

Deze gebeuren vaak spontaan net zoals het doorgeven van Lichttaal boodschappen.
Readings zijn niet 'los' te boeken, ze maken al dan niet onderdeel uit van een sessie. Het ontstaat 'in het moment'.