Activiteiten

De Zielsavond

Een healingavond en meditatieavond om op multidimensionale niveaus los te laten en op te laden….

Nieuwe data:

28 Juli 2022
25 Augustus 2022 
15-September 2022

Zielsavond:

Wegens succes weer nieuwe data voor de Zielsavonden. Hard nodig in de huidige tijd van enorme shifts in de aarde energie met vaak wat ongemakken zoals slechter slapen, hoofdpijn, emoties die komen en gaan net als je energie level wat erg wisselend kan zijn.

Het is een bijzondere tijd waarin we leven, een tijd die jou uitnodigt om op diepere lagen alles ‘op te ruimen’ wat jou niet langer dient. Deze healing gaat verder dan het fysieke! Je bent een multidimensionaal wezen en in meerdere bewustzijnslagen om je heen, je energievelden, kunnen er verstoringen zijn die om heling vragen.
Je ziel wijst je de weg, dus als je innerlijk voelt “daar moet ik bij zijn” meld je dan aan, ook al begrijp je het niet helemaal, je ziel weet de weg!

Een Zielsavond is een avond om op diepere niveaus los te laten, te helen wat om heling vraagt en om weer op te laden.
We gaan in een mooie sfeer vanuit een meditatie over in een healing waarbij je heerlijk op je stoel zit en je alleen maar open stelt om te ontvangen. Je hoeft verder even niets te doen, je mag gewoon ZIJN met alles wat er in jou leeft. Je ontvangt altijd dat wat je nodig hebt, je lichaam is ongelooflijk wijs en weet prima wat het met de energie kan doen.
De avond loopt verder zoals op dat moment de bedoeling is, vanuit flow en verbinding. De krachtige kristallen in de ruimte geven ook hun bijzondere helende energiefrequenties door.
Voor thee en wat lekkers wordt gezorgd bij de afsluiting van deze mooie avond.

Kom en ervaar de kracht van zacht

Waar: Pastoor Boumanstraat 9, Terhole
Je investering: €38,- incl. thee en versnaperingen
Zelf meenemen: warme sokken/sloffen en trek comfortabele kleding aan
Minimaal 5- maximaal 9 deelnemers: beperkte plaatsen, aanmelden is dus nodig.


Je inschrijving met vermelding van de datum waarop je wilt komen kan via annemieke@ziels-coach.nl
Inschrijving gaat op volgorde van aanmelding.De avond begint stipt om 19:30, dus kom wat eerder. Vanaf 19:20 uur kun je al in de hal je jas en schoenen kwijt. Blijf zoveel mogelijk in stilte met jezelf, ook i.v.m. de voorbereiding die al begint zodra je hier binnen komt.

Aanmelden: