Ervaringsverhalen:

Mocht je iets in het gastenboek willen schrijven mail mij dan even de tekst en vermelding of je anoniem, met initiaal of met naam in het gasteboek wilt staan.

29-08-2018, Marwien de Jong:
In het vroege voorjaar van 2018 gaf een stemmetje in mijn hoofd mij opdracht om contact op te nemen met Annemieke. Toen ik na lang aarzelen eindelijk gehoor gaf aan het stemmetje in mijn hoofd, bleek dat ik proefpersoon kon worden bij haar.
Wat er toen gebeurde is nauwelijks te beschrijven. Annemieke ging de diepte in om mijn problemen bij de bron aan te pakken. Zielspijn, oerpijn en kindpijn, van alles kwam voorbij en het bracht me ongelofelijk veel verlichting en inzicht! Wat zij deed ging veel verder dan gesprekken met een diëtist, psycholoog of arts. Voor het eerst werd ik holistisch onder de loep genomen en dat was behulpzaam op een ultieme manier. Wat ben ik blij dat ik geluisterd heb naar dat stemmetje in mijn hoofd! Annemieke kan zich met recht zielscoach noemen. De resultaten zijn verbluffend!
m.facebook.com/story.php?story_fbid=10212770266518197&id=1433685126

25-10-2018, M's 1e ervaring met trance healing op afstand:
Toen ik mij ging afstemmen op de trance healing op afstand had ik geen rust moment met mijn ogen dicht. Ik zat wel lekker relaxed in de zetel en in de tijd dat Annemieke de healing had gedaan kreeg ik tintelingen in mijn achterhoofd en kreeg ik meer energie.

6-11-2018, M's 2e ervaring met trance healing op afstand:
Ik weet niet wat Annemieke doet van een afstand en hoe ze het doet, maar wát ze doet voel ik goed☺ Ik was enorm moe en het leek net of ik een enorme energieboost kreeg of zo en mijn linkerschouder werd warm.

9-11-2018, Anita's ervaring met trance healing op afstand:
Wat een bijzondere ervaring. Ik zag meteen een ruimte vol energie met energiewezens. In het midden zweefde boven een energieveld een enorme diamant. Heel mooi. Ik heb hier naar staan kijken en merkte dat ik ineens boven de diamant zweefde (in liggende positie). Eerst was mijn voorhoofdschakra helemaal open gegaan. Toen ging de energie naar mijn neus. Mijn neus is gebroken toen ik 15 was, er is niets aan gedaan en ik heb hier altijd last van gehouden. Er is in september een bioptie genomen van een plekje op mijn neus en dit is voor de derde keer een basaalcelcarcinoom. Op 19 december moet ik naar het ziekenhuis voor een operatie omdat niet alles weg is. Vlak voor de operatie gaat de arts kijken of mijn lichaam misschien de laatste cellen heeft opgeruimd. Dit is vorige keer gebeurd en hoefde ik niet verder geopereerd te worden. Ik heb toen in de tussenliggende tijd iedere dag voor de spiegel mijn neus qt gegeven. Door de situatie heb ik het nu niet iedere dag gedaan, maar hebben mijn gidsen jouw energie er naar toe geleid 😊. Het was heel bijzonder wat ik heb gezien en gevoeld. Dank je wel voor deze mooie ervaring. Verder ben ik in een diepe slaap gevallen en had dit nodig om op te laden. Het is vast een bijzondere cursus geweest.

9-11-2018, Ervaring van een deelneemster aan de cursus "Spelen met Energie" 10 lessen van september 2018 tot maart 2019:
Wat Annemieke mooi maakt is dat ze echt leert vanuit je hart te kijken en te voelen! Ze maakt je sterk, mooi en liefdevol naar jezelf toe. Vanuit je eigen intuïtie ga je kijken wat jezelf voelt, je gaat leren luisteren naar wat je echt voelt en dat je daar op vertrouwd dat het goed is! Wat een super vrouw is het! Al veel van haar geleerd en benieuwd wat er nog komen gaat.. Powervrouw is ze! 💜

22-11-2018 Vera's ervaring n.a.v. haar vraag voor healing voor haar opvangkatten.
Annemieke is gisteren bij ons thuis geweest voor mijn eigen katten en de opvang katten van stichting scheldekat. Schrik niet het zijn er 10 in totaal . De ervaring met Annemieke en de katten was heel bijzonder. Diesel en boy zijn gestopt met vechten. De hele bange katten zijn uit hun schuilplaats gekomen en liggen nu heerlijk in een mand. Hier en daar liggen uit het zicht van de katten 'toverdoekjes' (energetisch geladen zakdoeken) en ze zoeken ze echt op en gaan er ontspannen bovenop liggen, zelfs op plaatsen waar ze anders nooit liggen. Ik kan er nog uren over vertellen en schrijven. Heel blij en dankbaar dat ik dat met Annemieke heb mogen meemaken. En de katten zien er gelukkig uit.

9-12-2018, L.d.A. haar ervaring met trance healing op afstand:
De dag voor mijn operatie kreeg ik een Trance Healing van Annemieke!
In het begin voelde ik me in een enorme rust komen. Ik heb geniest, heb gegaapt, begon te boeren en dan tinteling in mijn lichaam!
Ik voelde rust in mijn lichaam. Heb 45 min stil gezeten en toen ik mijn ogen open deed voelde ik mij heel slaperig. De rest van de dag had ik behoefte uit te rusten en te slapen. Golven van vemoeidheid kwamen continue over me en ik had rust nodig dus dat was wat ik nodig had! Het was goed!
Bedankt Annemieke! xxx