Van hard voor jezelf naar hart voor jezelf?

Nieuw:

Coachingstraject: De kracht van zacht.

Herken jij het hard zijn voor jezelf? Wat moet je allemaal of mag je ook iets? Ligt jouw levenstempo hoog? Heb je nog tijd voor jezelf? Voor ontspanning? Voor doen waar je écht van geniet en waardoor je energie in balans blijft.

Kun je antwoord geven op de vraag: waar word ik blij van?
Heb je heel wat ballen hoog te houden en een volle agenda? Bijvoorbeeld door studie, gezin, huishouden, werken, social media en hobby’s of sociale ‘verplichtingen’?

Of misschien voel je je opgebrand en wil je op zoek naar het verloren vuur in jezelf? Ben je jezelf onderweg op je levenspad kwijt geraakt?
Vind je het lastig om NEE te zeggen?

Heb je een muurtje om jezelf heen gebouwd? Ben je hoog sensitief? Is je mooie zachte ik te vaak gekwetst of komen er meer prikkels binnen dan je zou willen?

Maak je je zorgen om de (gevolgen van) de Corona crisis?

Herken je iets in de bovenstaande teksten? Dan is dit traject iets voor jou.

Ik leer je weer zachter zijn voor jezelf, weer in balans te komen, vanuit liefde voor jezelf. Keuzes maken die goed zijn voor jou!

Laat je verwonderen door ‘De kracht van zacht’.

Dit coachingtraject is een waardevolle investering in jezelf, een voor jezelf wat je naar verloop van tijd kunt uitpakken en wat jouw leven blijvend kan veranderen. Samen gaan we aan de slag met jouw thema's. Ik lever maatwerk en persoonlijke begeleiding, één op één dus op dagen en tijdstippen die jou goed uitkomen.


Neem gerust contact op voor een persoonlijke offerte of informatie.

Zie hiervoor de contact gegevens onderaan deze pagina.


Een klein zaadje kan een prachtige plant worden. De kracht van zacht.Waar zit er bij jou nog een slot op?Wil je in vrijheid je vleugels uitslaan?