Mijn ervaringen in de Casa Dom Ignacio in Abadiania, Brazilië

Wat was het weer mooi, zacht, ontroerend en mindblowing om daar in Abadiania te zijn. Het is zo ongelooflijk wat hier gebeurt. Mensen die met een stok lopen en na een bezoek aan João de Deus (John of God) zonder stok kunnen lopen en je ziet ze gewoon met de tijd steeds beter gaan lopen!

Ik heb verschillende mensen gesproken: een jongeman die geneest van epilepsie, een andere van leukemie, een dame geneest van huidkanker, het plekje is gewoon weg! Ze is er zelf ook helemaal verbaasd over. Een andere mevrouw begin 30 geneest van een bloedziekte. Ze had steeds pijn, ze moest continu bloedverdunners gebruiken. Ze is hier 3 dagen en vergeet haar (sterke) pijnstillers. Ze voelt dat ze genezen is. Ze gaat terug naar huis om haar specialist te bezoeken en onderzoek te laten doen. Een jonge vrouw geneest van ernstige leverproblemen. Ze stond op de transplantatielijst. Ze voelde in de nacht op haar kamer in het haar pousada heel veel liefde om haar heen al was er niemand zichtbaar aanwezig. Ze voelde zich veilig en geborgen. De andere ochtend werd ze wakker in haar bed met spoortjes bloed in haar nacht kleding en laken en nog vreemder: ze ontdekt een roze en al geheeld streepje van een litteken op haar buik ter hoogte van haar lever wat er de dag ervoor nog niet was.
Ik kan mij indenken dat je nu je dit leest denkt: "dat kan niet" en als ex-verpleegkundige heb ook ik moeite om dit te begrijpen! Maar in de Abadiani zegt men: verwacht het onverwachte... Een andere jonge vrouw die ik daar heb leren kennen is hersteld van de ziekte van Hashimito. Een chronische schildklieraandoening. Normaal kostte het haar maanden om een aanpassing in haar medicatie door te voeren, hier kan ze in 3 dagen tijd afbouwen. Ze snapt er niets van maar is dolgelukkig, ze heeft zich in lange tijd niet zo goed gevoelt.

Het is echt niet zo dat iedereen geneest die daarheen gaat, maar er gebeuren wél heel veel onverklaarbare genezingen. Je moet ook wel zelf bereid zijn om te werken aan de dingen die je anders of beter zou kunnen doen. Vooral met meer liefde voor jezelf in plaats van hardheid en doorgaan in oude patronen.


in aanbouw

in aanbouw

in aanbouw

in aanbouw

in aanbouw

in aanbouw