De Zielsavond:

Nieuwe data volgen zodra dit is toegestaan i.v.m. Corona crisis.

Een meditatie en healingavond om los te laten en op te laden....

Wegens succes weer nieuwe data voor de zielsavonden. Hard nodig in de huidige tijd van enorme shifts in de aarde energie met vaak wat vage ongemakken zoals slechter slapen, hoofdpijn, emoties die komen en gaan net als je energie level...

Een zielsavond is een avond om los te laten en op te laden. We gaan in een mooie sfeer vanuit een meditatie over in een healing waarbij je heerlijk op je matje zit of ligt en je alleen maar open stelt om te ontvangen. Je hoeft verder even niets te doen, je mag gewoon ZIJN met alles wat er in jou leeft. Je ontvangt altijd dat wat je nodig hebt.
De avond loopt verder zoals op dat moment de bedoeling is, vanuit flow en verbinding.
Voor thee en wat lekkers wordt gezorgd bij de afsluiting van deze mooie avond.

Kom en ervaar de kracht van zacht 🙌❤

Waar: Pastoor Boumanstraat 9, Terhole (je moet 1 trap op, leuningen zijn aanwezig en er is een toilet boven)
Je investering: 17,50€ incl. thee en versnaperingen.
Zelf meenemen: comfortabele (yoga)mat, warme sokken/sloffen (dekentjes en kussentjes zijn aanwezig, neem wel zelf een laken en kussensloop mee).
Minimaal 6- maximaal 8 deelnemers: beperkte plaatsen, aanmelden is dus nodig.

Je inschrijving met vermelding van datum die je wilt komen kan via annemieke@ziels-coach.nl
Inschrijving op volgorde van aanmelding.

De avond begint stipt om 19:30, dus kom wat eerder, vanaf 19:20 kun je al in de hal je jas en schoenen kwijt. Blijf zoveel mogelijk in stilte met jezelf, ook ivm de voorbereiding die in de groepsruimte bezig is, is stilte in de hal fijn.

We laten je binnen als de voorbereiding klaar is.

Aanmelden via de groene button hieronder of de maillink hierboven.

Wil je op de hoogte blijven wanneer er een Zielsavond georganiseerd wordt? Kijk regelmatig op deze pagina of laat je mailadres achter via de contact pagina.

Groepsruimte aan huis

De nieuwe groepsruimteDe Zielsdag:

Nieuwe data volgen zodra dit is toegestaan i.v.m. Corona crisis.

Een dag om zielsgelukkig van te worden....

Eén dag helemaal voor jou, hoe zalig is dat. Van hard voor jezelf naar hart ♥ voor jezelf.

Een 1 daagse retraite met een heerlijke combinatie van meditatie, visualisatieoefeningen, flow schrijven, creativiteit, een heerlijke gezonde lunch en.... zielsdagen worden zo nu en dan aangevuld met andere elementen zoals Yoga, Sound Healing, Kristalbed Healings enz.

Ik-tijd is zó nodig om je balans te behouden. Kom heerlijk ontspannen en opladen. Een mini innerlijke reis om je te verbinden met je hart en ziel.


Waar: Pastoor Boumanstraat 9, Terhole
Zelf meenemen: ligmatje, laken, kussensloop, warme sokken/sloffen.
Je investering: varieert ivm wisselend aanbod en is voor de hele dag inclusief liefdevolle begeleiding, koffie / thee / versnaperingen, lunch, schrift en gebruik materialen, gebruik Urim stoel of kristalbed.

Zielsdag wordt nog ingepland ...

Aanmelden via de groene button hieronder.
- Minimaal 5- maximaal 7 deelnemers beperkt aantal plaatsen, snel aanmelden is dus nodig.
- Je inschrijving via onderstaande button is definitief na betaling.
- Inschrijving gaat op volgorde van aanmelding.

Wil je op de hoogte blijven wanneer er een Zielsdag georganiseerd wordt? Kijk regelmatig op deze pagina of laat je mailadres achter via de contact pagina.

Zielsreizen
Diverse retraites met een wisselende bestemming naar krachtplaatsen in de wereld:

Indien er een reis gepland is kun je dat hier lezen en staan de data en details vermeld.

Deze reizen van 1 tot 2 weken zullen diverse bestemmingen hebben naar krachtplaatsen in de wereld.
Het kristalbed reist met ons mee ter ondersteuning van de processen die op gang mogen komen.

De zielsreis is echt tijd maken en tijd hebben voor jezelf, om te ontladen en op te laden. Helemaal jezelf mogen (leren) zijn.

Het is zó nodig om terug tot je kern te komen, in verbinding met je mooie hart en ziel. Dan vindt er vaak diepe heling plaats. Omdat er tijd is om te voelen, te ervaren en te uitten wat eruit wil. Wat je los mag laten zodat er ruimte komt voor het nieuwe. Jouw pure jij, herinneren wie je ten diepste bent. We zoeken maar al te vaak oplossingen of bevestiging of liefde en erkenning buiten onszelf. En dat kunnen we maar op 1 plaats vinden en dat is IN onszelf.

Om helemaal tot jezelf te komen heb je tijd nodig, IK-tijd.
In ons jachtige leven is er vaak te weinig tijd om echt te ontspannen, om te herstellen van bepaalde situaties of gebeurtenissen die veel van je gevergd hebben. Tijd om echt te luisteren naar de signalen die je lichaam al zolang geeft. Dat drukken we maar liever weg en we gaan maar gewoon door, dat is het makkelijkste. Dat er ondertussen diep vanbinnen iets aan je knaagt negeer je maar, soms bewust, soms onbewust en vasthoudend aan je oude vertrouwde patronen en routines. Die geven houvast en structuur. Zo is het je geleerd, zo hoort het, het wordt van je verwacht...

De eerste keer dat ik na 30 jaar alleen een tweeweekse retraite deed naar Brazilië was bijzonder. Ik wist niet meer hoe het voelde om helemaal op mezelf te zijn. Ik had de tijd om naar binnen te keren en mijzelf opnieuw te vinden. Ik was mezelf een beetje kwijtgeraakt in het leven van alledag, kleine kinderen, uitdagende gebeurtenissen, afscheid nemen van geliefden, een baan en een huishouden. Er zaten 'beren in mijn kelder' die iedereen wel heeft. Je weet wel, herinneringen aan nare gebeurtenissen die je maar liever zo ver mogelijk wegstopt. Waarvan je de 'kelderdeur' het liefst dicht laat. Emoties? Wat zijn dat? Of zijn dat die dingetjes die je 's nachts uit je slaap houden?

Ik had tijdens mijn eerste reis naar de Casa Dom Ignatius in Abadiania, Brazilië, de moed om door het raampje van mijn kelderdeur te kijken. Daar zat helemaal geen beer maar een jongere versie van mijzelf die alleen maar even gehoord wilde worden. Die wilde vertellen hoe akelig het was, hoe verdrietig, en wat ze toen nodig had maar nooit heeft gekregen. Die gewoon even er mocht zijn, met alle emotie die al veel te lang opgesloten zat, knagend aan mijn binnenste, veelal oorzaak van slapeloze nachten en vage fysieke klachten, ik weet wat SOLK is, ik heb het ervaren.
Bevrijdend was het toen alles diep in mij er gewoon mocht zijn. Ik was enorm geraakt door de hulp van de hoge en onvoorwaardelijke liefdevolle energie die mij door mijn lastige innerlijke processen heen leidde. Het transformeerde en ik ervaarde het als diep helend. Ik leerde wat zelfliefde was en hoe goed dat voelde. Ik kwam herboren terug en had mijn 'rugzak' grotendeels leeggegooid. Hoe mooi is dat! (hier kun je meer over mijn ervaringen in de Casa Dom Ignatio lezen)

Een verademing, zo'n adempauze heeft iedereen op zijn tijd nodig. Hoe fijn als je zelf nog amper iets hoeft, 3x daags staat er een maaltijd klaar, de verbinding met de buitenwereld maak je zelf zo minimaal mogelijk zodat je maximaal naar binnen kunt gaan. Ontzorgen en begeleiding is iets wat ik je daarbij graag aanbiedt.

Ga je mee? Stuur een mailtje als je van de zielsreizen op de hoogte gehouden wilt worden.

De Bezemclub (cursusaanbod)
Hier haal je met liefde voor jezelf de bezem door oude patronen, vastzittende emoties en maak ruimte voor je stralende zelf en je warme hart!
Of je nou met de auto, fiets of bezem komt, voel je welkom!


Algemene informatie:

Indien er een cursus gepland staat vind je hier de data en details.
De cursusen die ik geef zijn geen theoretische cursusen, we gaan vooral praktisch aan de slag met allerlei oefeningen.
Deze cursus is voor wie zich hiertoe aangetrokken voelt, en vooral gericht op innerlijke groei en bewustwording. Leven vanuit je hart, en je hoofd wat vaker bla bla bla laten zeggen zonder er naar te luisteren.
Een kans om te kiezen wat goed is voor jou! Gun jij het jezelf?

Cursus start ...... en zal om de week op een avond plaatsvinden, data staan onder elke cursus genoemd.

Locatie:
Groepsruimte
Pastoor Boumanstraat 9
4583SH Terhole

Schrijf je snel in via de groene button onder de cursus van je keuze want de plaatsen zijn beperkt en vol=vol.

Bezemparking

Nieuw:

Coachingstraject: De kracht van zacht.

Herken jij het hard zijn voor jezelf? Wat moet je allemaal of mag je ook iets? Ligt jouw levenstempo hoog? Heb je nog tijd voor jezelf? Voor ontspanning? Voor doen waar je écht van geniet en waardoor je energie in balans blijft.

Kun je antwoord geven op de vraag: waar word ik blij van?
Heb je heel wat ballen hoog te houden en een volle agenda? Bijvoorbeeld door studie, gezin, huishouden, werken, social media en hobby’s of sociale ‘verplichtingen’?

Of misschien voel je je opgebrand en wil je op zoek naar het verloren vuur in jezelf? Ben je jezelf onderweg op je levenspad kwijt geraakt?
Vind je het lastig om NEE te zeggen?

Heb je een muurtje om jezelf heen gebouwd? Ben je hoog sensitief? Is je mooie zachte ik te vaak gekwetst of komen er meer prikkels binnen dan je zou willen?

Herken je iets in de bovenstaande teksten? Dan is dit traject iets voor jou.

Ik leer je weer zachter zijn voor jezelf, weer in balans te komen, vanuit liefde voor jezelf. Keuzes maken die goed zijn voor jou!

Laat je verwonderen door ‘De kracht van zacht’.

Dit coachingtraject is een waardevolle investering in jezelf, je leven kan blijvend veranderen als je aan de slag gaat met jouw thema's. Ik lever maatwerk en persoonlijke begeleiding, één op één dus op dagen en tijdstippen die jou goed uitkomen.

Cursus Spelen met energie

In een kleine groep van maximaal 12 personen gaan we spelen met jouw 'energie' en die van de ander. We gaan oefeningen doen om je intuïtie te vergroten, er naar leren luisteren. Het is echt een oefengroep om met elkaar ruimte te geven aan je intuïtie, eigen energie en innerlijke kracht.

Ook hoog gevoeligheid komt aan bod: Altijd al het gevoel gehad van ‘anders zijn’ of je niet helemaal op je plaats voelen? Misschien voel je veel aan en sluit je je daardoor juist af?

Wil je leren hoe je jezelf afsluit en open stelt voor ‘energie’ of ‘prikkels’ van buitenaf? Leren herkennen: welke energie van jou is en van een ander?

Wil je spelenderwijs in een veilige omgeving je zelfhelende vermogens leren ontdekken of vergroten waarmee je jezelf of de ander kunt helpen? Voel je daarbij weerstand? Wat vinden anderen hiervan?

Waar zit de weerstand in jezelf om helemaal jezelf te kunnen of mogen zijn met al je mooie talenten?

Cursus (2018/2019) bestaat uit 10 lessen van 2,5 uur: 19.15u-21.45u
Op maandag:

24 september
8 en 22 oktober
5 en 19 november
3 en 17 december
14 januari
11 en 25 februari